WRC: Κρατάει τα θετικά από την Ιταλία ο Έβανς

Ο Έλφιν Έβανς λέει ότι θέλει να κρατήσει τα θετικά από το Ράλι Σαρδηνίας της προηγούμενης εβδομάδας. 

WRC: Κρατάει τα θετικά από την Ιταλία ο Έβανς

Ο Έλφιν Έβανς τερμάτισε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα στο Αλγκέρο και είχε διαφορά μεγαλύτερη από δυόμισι λεπτά από τον τελικό νικητή Οτ Τάνακ. Ωστόσο, μείωσε τη διαφορά του από τον Τιερί Νεβίλ, τον πρωτοπόρο του φετινού WRC, από 24 σε 18 βαθμούς.

Το κρίσιμο είναι ότι ο Ουαλός παραδέχτηκε ότι γύρισε επίσης σελίδα με το στήσιμο του GR Yaris Rally1 του.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμάς», δήλωσε ο Έβανς, ο οποίος αγωνίστηκε να βρει αίσθηση με το αυτοκίνητο στους κακοτράχαλους χαλικόδρομους.

Πρόσθεσε ότι υπήρχε περισσότερη δουλειά για τον ίδιο και την ομάδα να κάνουν στις ειδικές διαδρομές τύπου Σαρδηνίας. «Την Κυριακή ήταν λίγο καλύτερα», είπε. «Θα έλεγα ότι η αίσθηση ήταν σίγουρα βελτιωμένη και νομίζω ότι οι χρόνοι και οι βαθμοί που πήραμε από τη μέρα το έδειξαν αυτό. Παρόλα αυτά, είναι ξεκάθαρο, κοιτάζοντας συνολικά το Σαββατοκύριακο, ότι έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε για να βελτιωθούμε σε ράλλυ με συνθήκες όπως αυτή.

Τα καλά νέα είναι ότι τα χαρακτηριστικά αλλάζουν τώρα σε κάτι αρκετά διαφορετικό για τα επόμενα τρία ράλι. Ξέρουμε ότι το αυτοκίνητο μπορεί να είναι δυνατό σε γρήγορα ράλλυ όπως αυτά και θα είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να προσπαθήσουμε να βρούμε αυτοπεποίθηση από νωρίς».