Μια μεγάλη υπόκλιση...

Ο Τόνι Κρόος αποθεώθηκε και από τους νικητές Ισπανούς στο τελευταίο ματς της καριέρας του. Στο τελευταίο μεγάλο ματς με την Πορτογαλία αξίζουν υπόκλιση ο Ρονάλντο και ο υπέροχος Πέπε. 

Μια μεγάλη υπόκλιση...

Η Γαλλία θα πάρει το Euro και δεν θα έχει βάλει γκολ δικό της εκτός από πέναλτι ή αυτογκόλ. Και την Ισπανία την Τρίτη (9/7) μπορεί να τη βγάλει έξω με τέτοιο τρόπο κι ας είναι η εικόνα των δύο ομάδων για να περνούν οι Ισπανοί, η καλύτερη ομάδα του τουρνουά.

Η Πορτογαλία είχε τις φάσεις της για να νικήσει, είχε και η Γαλλία μετά το 65' τις δικές της, ακόμα και στην παράταση το πάλεψαν για ένα γκολ πριν από τη ρουλέτα. Δεν τα κατάφερε κανείς, αλλά η Γαλλία έστω και χωρίς τον Εμπαπέ στις εκτελέσεις, ήταν πιο ψύχραιμη. Όχι απ' όλη την Πορτογαλία, από τον Ζοάο Φέλιξ που δεν ήταν μία ιδανική επιλογή για εκτέλεση, αλλά αυτά τα λέει κανείς μετά.

Ήταν μία βραδιά στο Αμβούργο που θα αφήσει σημάδι. Η τελευταία μεγάλη παράσταση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όχι όπως θα την ήθελε σε κατάληξη. Κι η τελευταία ενός άλλου σπουδαίου, του Πέπε που ήταν ο κορυφαίος της Πορτογαλίας και εκείνος που έκοβε τα πάντα πίσω.

Αυτοί οι ημιτελικοί είχαν χαμένους εκείνους που αποχωρούν. Κι ο Τόνι Κρόος εννοείται, αλλά και οι Πορτογάλοι έχουν πετύχει τόσα πολλά που μια υπόκλιση όλων μας είναι το λιγότερο.