Διαγόρας: «Κραυγή» αγωνίας από τους ποδοσφαιριστές
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα με αφορμή το οικονομικό πρόβλημα που επικρατεί στην ομάδα της Ρόδου.

Μέσω ανακοίνωσής τους οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Ρόδου γνωστοποιούν τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει και ζητούν από τη διοίκηση να δώσει λύση στο οικονομικό πρόβλημα που επικρατεί εδώ και καιρό στην ομάδα.
Η ανακοίνωση: «Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Διαγόρας νιώθουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια για μια κατάσταση που πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Ολυμπιακός: Το τριπλό όφελος της πρόκρισης στο Champions League
Παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις που έχουν δοθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ, παραμένουμε απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε δείξει υπομονή, επαγγελματισμό και σεβασμό προς τον σύλλογο, τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Όμως, η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
Δεν ζητάμε κάτι παραπάνω από τα αυτονόητα: Να αμειβόμαστε για τη δουλειά μας και την καθημερινή μας προσπάθεια. Το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μας και η αξιοπρέπειά μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη.
Καλούμε τη διοίκηση να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της και να δώσει μια λύση στο πρόβλημα μας.
Με σεβασμό,
Οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα».