Παυλίδης: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα κόντρα στην Ολλανδία»
Ο Χάρης Παυλίδης σχολίασε τη νίκη της Εθνικής πόλο γυναικών κόντρα στην Ιταλία.

Στα ημιτελικά του World Cup πέρασε η Εθνική πόλο γυναικών, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Ιταλίας στα προημιτελικά. Ο Χάρης Παυλίδης σχολίασε την εικόνα της «γαλανόλευκης», αλλά και την ερχόμενη αναμέτρηση με την Ολλανδία.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μια καταστροφή. Αλλάξαμε τη νοοτροπία μας στην άμυνα στην επανάληψη και βρισκόμασταν συνεχώς με 2-3 γκολ μπροστά. Μετά από αυτό έγινε εύκολο για εμάς.
Ολυμπιακός: Το τριπλό όφελος της πρόκρισης στο Champions League
Στο πρώτο μέρος η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Το περιμέναμε αυτό καθώς ήταν το πρώτο μας παιχνίδι μετά την Αλεξανδρούπολη. Δεν είχαμε αρκετά ματς ή χρόνο για να προπονηθούμε μαζί.
Για να προκριθούμε πάντως θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, γιατί η Ολλανδία είναι μια πολύ καλή ομάδα».