Νάγκελσμαν για Ισπανία: «Δεν έχουν πια μόνο το... τίκι-τάκα»

Οι δηλώσεις του Νάγκελσμαν ενόψει της αναμέτρησης της Γερμανίας με την Ισπανία για το Euro 2024. 

Νάγκελσμαν για Ισπανία: «Δεν έχουν πια μόνο το... τίκι-τάκα»

Με φόντο τα ημιτελικά του Euro 2024 κοντράρονται Γερμανία και Ισπανία (5/7, 19:00) για τη φάση των «8» της διοργάνωσης με τον τεχνικό της «Nationalmanschaft» δηλώνει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη, ενώ ανέλυσε και το παιχνίδι των Ισπανών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα κάνουμε ένα καλό ματς την Παρασκευή. Η Ισπανία προσπαθεί πάντα να πιέσει ψηλά για να αναγκάσει σε λάθη τον αντίπαλο, αυτή είναι μία αρετή που έχουν κερδίσει και δεν έχουν πια μόνο το τίκι-τάκα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αμυνθείς απέναντι σε μία ομάδα που θα έχει πολλή κατοχή, αλλά θέλουμε και εμείς να έχουμε τη μπάλα. Αυτό είναι πάντα πιο ευχάριστο και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε, ξέροντας βέβαια πως δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για 90 λεπτά.

Θα υπάρχουν πάντως κομμάτια του αγώνα όπου θα θελήσουμε να επιτεθούμε και να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή».

Για τον Γιαμάλ: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, είναι συνεπής όλη τη χρονιά. Λίγοι παίκτες της Μπαρτσελόνα ήταν σταθεροί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει όταν τα πράγματα γίνουν ζόρικα. Η προσοχή μου είναι λιγότερο στον Γιαμάλ και περισσότερο στον... Τζαμάλ (Μουσιάλα)».

Για το αν σκέφτεται τα πέναλτι: «Έχουμε μία λίστα στο μυαλό μας αλλά είναι σημαντικό οι συγκεκριμένοι παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή. Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν έχω αμφιβολία πως θα βρούμε τους καταλληλότερους αν χρειαστεί να πάμε στα πέναλτι»