Οι Πολωνοί «στέλνουν» τον Τσιριγώτη στη Γκόρνικ Ζάμπρζε

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πολωνία, ο Θεόδωρος Τσιριγώτης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γκόρνικ.

Οι Πολωνοί «στέλνουν» τον Τσιριγώτη στη Γκόρνικ Ζάμπρζε

Σύμφωνα με το πολωνικό «Goal», πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μετακίνηση του Θεόδωρου Τσιριγώτη στη Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, ο 24χρονος σέντερ φορ θα υπογράψει το προσεχές διάστημα συμβόλαιο με την νέα του ομάδα, μένοντας ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Είναι πλέον βέβαιο: Η Γκόρνικ Ζάμπρζε μόλις έχασε τον προπονητή της, αλλά σύντομα θα αποκτήσει επιθετικό. Θα κινηθεί για έναν παίκτη που εξακολουθεί να έχει πιθανότητες να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας επιθετικός Θεόδωρος Τσιριγώτης θα γίνει ο νέος παίκτης της Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Ο κορυφαίος επιθετικός στη δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα από τη Ζάμπρζε τις επόμενες ημέρες και έτσι ο πολωνικός σύλλογος θα τον έχει “κλείσει” για τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Αυτό είναι εφικτό, καθώς ο 24χρονος παίκτης θα είναι ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Τότε λήγει το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή της Β’ Εθνικής, στον οποίο εντάχθηκε στην αρχή της σεζόν».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110