Γερμανία - Ουγγαρία 2-0: Ξέρει τον τρόπο (highlights)

Δεύτερη ένδειξη τροπαίου για την Γερμανία που νίκησε 2-0 την Ουγγαρία με και συνεχίζει εντυπωσιακά. Ο έξοχος Μουσιάλα και ο Γκιντογκάν τα γκολ. Σωτήριος ο Νόιερ στο πρώτο μέρος. 

Γερμανία - Ουγγαρία 2-0: Ξέρει τον τρόπο (highlights)

Πειστική και κατά διαστήματα θεαματική η Γερμανία νίκησε και την Ουγγαρία (2-0), κάνοντας ακόμη μία επίδειξη δύναμης, αυτή τη φορά στην Στουτγκάρδη. Με πρωταγωνιστή τον Μουσιάλα, αλλά στο πρώτο μέρος και τον Νόιερ, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις σταμάτησε τον Σομποσλάι. Η Ουγγαρία έπαιξε πολύ καλά και επιθετικά στο πρώτο μέρος, είχε φάσεις και ακυρωθέν τέρμα, αλλά δεν άντεξε να πάρει αποτέλεσμα και πλέον είναι σε πολύ δύσκολη θέση για την πρόκριση.

Οι Ούγγροι πήγαν να αιφνιδιάσουν στα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά ο Νόιερ «καθάρισε» την επικίνδυνη μπαλιά του Μπόλα. Ο Χάβερτς στο 11' είχε την πρώτη καλή στιγμή για την Γερμανία που ένιωθε απειλή από τις αντεπιθέσεις των παικτών του Μάρκο Ρόσι. Κυρίως με τον Σάλαι.

Το 1-0 έγινε στο 22' σε περιπετειώδη φάση. Ο Μουσιάλα πέρασε στον Γκιντογκάν που πίεσε τον Ορμπάν, ο οποίος μπερδεύτηκε, έπεσε και έχασε την μπάλα. Πάσα στον Τζαμάλ Μουσιάλα από τον Γκιντογκάν και το γκολ παρά την προσπάθεια τριών Ούγγρων να διώξουν. Για να γίνει έτσι ο πρώτος παίκτης με δύο γκολ στο τουρνουά.

Στο 26' ο Νόιερ έβγαλε δύσκολα την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σομποσλάι, ενώ ο ίδιος παίκτης κόπηκε στο σουτ από τον Τα στο 29'. Η Γερμανία πίεσε στη συνέχεια κερδίζοντας διαδοχικά κόρνερ, παραλίγο να γίνει αυτογκόλ από τον Βάργκα στο 41', ο Μουσιάλα είχε κι άλλη ευκαιρία στο 44' και το ημίχρονο έκλεισε με γκολ της Ουγγαρίας να μη μετράει για οφσάιντ του Ορμπάν, μετά από νέα επέμβαση του Νόιερ σε φάουλ του Σομποσλάι.

Στο ίδιο μοτίβο το ξεκίνημα του β' μέρους, η Γερμανία είχε ευκαιρία με τον Κρόος στο 55' και αυτά τα διαστήματα που έκανε ξεσπάσματα. Ενώ η Ουγγαρία προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να φτάσει στην ισοφάριση και είχε πολύ καλή στιγμή στο 60' όταν η κεφαλιά του Βάργκα έφυγε λίγο άουτ. Καλό σουτ του Μουσιάλα στο 62' έφυγε έξω, ενώ ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είχε αλλάξει πρόσωπα στην επίθεση.

Το 2-0 ήρθε από την πρώτη καλή ομαδική προσπάθεια της Γερμανίας, στο 67'. Η συνεργασία Κρόος, Μουσιάλα και η σέντρα του Μίτελστεντ στην περιοχή, βρήκαν τον Ιλκάι Γκιντογκάν σε θέση βολής και με ψύχραιμο αριστερό σουτ νίκησε τον Γκουλάτσι.

Η Γερμανία είχε άστοχο σουτ του Κίμιχ στο 69' και σουτ του ίδιου παίκτη που έδιωξε ο Γκουλάτσι στο 74'. Ο Ούγγρος κίπερ έδιωξε το σουτ του Σανέ στο 75', ενώ η Ουγγαρία παραλίγο να μειώσει στο 89'αλλά ο Κίμιχ απέκρουσε στη γραμμή το σουτ του Τσομποτ.

Σωστές αποφάσεις από τον Ολλανδό ρέφερι Ντάνι Μάκελι. Με αρκετές κάρτες προς το τέλος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελστεντ, Άντριχ (72' Φιούριχ), Κρόος, Μουσιάλα (72' Τσαν), Γκιντογκάν (84'Ούνταβ), Βιρτς (58' Φίλκρουγκ), Χάβερτς (58' Σανέ)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσι, Φιόλα, Ορμπάν, Ντάρνταϊ, Μπόλα (76' Άνταμ), Νάγκι (64' Κλεϊνχέισλερ), Σέφερ, Κέρκεζ (76' Ζ. Νάγκι), Σαλάι (87' Τσόμποτ) , Σομποσλάι, Βάργκα (87' Γκάζνταγκ)