iPhone 17 Pro: Πρώτες πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές τους!

Ήδη διέρρευσαν τα πρώτα στοιχεία για τα iPhone 17

iPhone 17 Pro: Πρώτες πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές τους!

Μπορεί τα iPhone 16 να βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων εδώ και μόλις μερικές εβδομάδες, αλλά παρ’ όλα αυτά, οι φήμες, οι εικασίες και οι διαρροές για τα επόμενης γενιάς μοντέλα ήδη δίνουν και παίρνουν. Κάπως έτσι λοιπόν, μαθεύτηκαν κάποιες νέες πληροφορίες για τις επόμενες ναυαρχίδες της Apple από μια πολύ αξιόπιστη πηγή.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σε ένα ερευνητικό σημείωμα της επενδυτικής τράπεζας Haitong International, ο αναλυτής Jeff Pu έδωσε πληροφορίες σχετικά με το τι θα μπορούσαν να περιμένουν οι καταναλωτές από τα iPhone 17. O Pu αναμένει ότι τόσο το iPhone 17 Pro όσο και το iPhone 17 Pro Max θα διαθέτουν σημαντικά αναβαθμισμένες κάμερες, συμπεριλαμβανομένης μιας 48-megapixel Telephoto κάμερας στο πίσω μέρος και μιας εμπρόσθιας κάμερας 24 megapixel για selfies. Συγκριτικά, η μπροστινή κάμερα στα iPhone 16 Pro είναι μόλις 12 megapixel.

Εκτός από τις βελτιώσεις των καμερών, ο Pu προβλέπει και αύξηση των επιδόσεων των συσκευών, με τα iPhone 17 Pro μοντέλα να είναι εξοπλισμένα με 12 GB μνήμης RAM, ένα σημαντικό βήμα από τα 8 GB που υπάρχουν στην τρέχουσα γενιά. Αυτή η αύξηση της μνήμης αναμένεται να βελτιώσει το multitasking και να βελτιστοποιήσει τη χρήση των χαρακτηριστικών του Apple Intelligence.

Παράλληλα, μια αξιοσημείωτη σχεδιαστική αλλαγή αναμένεται να γίνει στο iPhone 17 Pro Max, το οποίο θα μπορούσε να διαθέτει Dynamic Island μειωμένου μεγέθους, λόγω της υιοθέτησης ενός μικρότερου "metalens" για το Face ID σύστημα. Εάν η πληροφορία αυτή ισχύει, θα είναι η πρώτη μείωση του μεγέθους του Dynamic Island από την εισαγωγή του το 2022 με τη σειρά iPhone 14 Pro, προσφέροντας ενδεχομένως στους χρήστες μια πιο κομψή οθόνη με περισσότερα pixels διαθέσιμα για περιεχόμενο.

Άλλα χαρακτηριστικά που ανέφερε ο Pu περιλαμβάνουν τα γνωστά μεγέθη οθονών, με τα iPhone 17 Pro και Pro Max να διατηρούν τα panels των 6,3 και 6,9 ιντσών, αντίστοιχα. Οι συσκευές αναμένεται επίσης να φιλοξενούν το νέο τσιπ A19 Pro, το οποίο θα παράγεται με την ίδια διαδικασία των 3 nm όπως το A18 Pro.

Παράλληλα με τα iPhone 17 Pro, η Apple φημολογείται ότι θα παρουσιάσει ένα νέο, λεπτότερο «iPhone 17 Air» ως μέρος του lineup του 2025.

Πηγή: unboxholics.com