«Ολυμπιακός, Γουλβς και Σινσινάτι ενδιαφέρονται για τον Αμπντουλιέ Μανέ» (vid)
Σύμφωνα με σουηδικό Μέσο, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που τσεκάρουν τον 20χρονο επιθετικό Αμπντουλιέ Μανέ.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη να τσεκάρει περιπτώσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τη νέα σεζόν. Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στο UEFA Champions League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλει να φτιάξει όσο το δυνατόν καλύτερο σύνολο.
Σε αυτό το πλαίσιο, η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής αποτελεί προτεραιότητα, με τον Βάσκο τεχνικό να έχει εισηγηθεί τουλάχιστον δύο παίκτες. Όπως φαίνεται, μία από τις περιπτώσεις που τσεκάρονται είναι ο Αμπντουλιέ Μανέ.
Πρόκειται για 20χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Η καταγωγή του είναι από τη Γκάμπια, ενώ παίζει αυτή τη στιγμή στη Μιάλμπι. Αποκτήθηκε πέρσι από την σουηδική ομάδα κι έχει παίξει φέτος σε τέσσερα παιχνίδια, με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ. Στην πρώτη του χρονιά στη Σουηδία, είχε αγωνιστεί σε 25 ματς, με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ.
Σύμφωνα με τους Σουηδούς, ο Ολυμπιακός, η Γουλβς και η Σινσινάτι από τις ΗΠΑ είναι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα, αναφέρει ότι και οι τρεις είναι πιθανό να κάνουν πρόταση το καλοκαίρι.