iPhone 16: Η Apple αποκάλυψε σιωπηρά την ημερομηνία κυκλοφορίας!

Πότε κυκλοφορεί το iPhone 16

iPhone 16: Η Apple αποκάλυψε σιωπηρά την ημερομηνία κυκλοφορίας!

Η Apple δεν θέλει ποτέ οι ειδικές εκδηλώσεις της να επισκιάζονται από τίποτα, ειδικά εκείνες στις οποίες ανακοινώνει τη μεγαλύτερη εμπορική της επιτυχία, το iPhone. Τα νέα iPhone ανακοινώνονται σχεδόν πάντα την Τρίτη, αλλά η Apple έκανε μια εξαίρεση φέτος για να αποφύγει τη σύγκρουση με το προεδρικό ντιμπέιτ και γι' αυτό η σειρά iPhone 16 θα παρουσιαστεί αύριο Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου. Φαίνεται, όμως, ότι η εταιρεία έχει κάνει σιωπηρά επίσημη και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μια αναφορά υποστηρίζει ότι οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου, μια Πέμπτη. Συνήθως, οι προπαραγγελίες ανοίγουν τις Παρασκευές. Τα νέα iPhone συνήθως ξεκινούν να πωλούνται την Παρασκευή της εβδομάδας που ακολουθεί την ανακοίνωση, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι όλα είναι λίγο εκτός χρονοδιαγράμματος φέτος, ίσως αναρωτιέστε αν το iPhone 16 θα βγει στα ράφια στις 19 Σεπτεμβρίου.

Η απάντηση είναι όχι, σύμφωνα με ένα Apple Store που πρόκειται να ανοίξει σύντομα στο Solna της Σουηδίας. Τεχνικά, το κατάστημα Mall of Scandinavia δεν το έχει διευκρινίσει απόλυτα αυτό, αλλά φαίνεται να έχει κάνει την ημερομηνία κυκλοφορίας αρκετά προφανή.

Το κατάστημα θα ανοίξει την πόρτα του στις 20 Σεπτεμβρίου και το iMore το εξέλαβε ως ένδειξη ότι το iPhone 16 θα ξεκινήσει να πωλείται τη μεθεπόμενη Παρασκευή. Είναι λογικό. Αν το τηλέφωνο ξεκινούσε να πωλείται στις 19 Σεπτεμβρίου, το νέο κατάστημα της Σουηδίας σίγουρα δεν θα ήθελε να το χάσει. Είναι προφανές ότι η Apple θέλει να ανοίξει το κατάστημα εγκαίρως για την κυκλοφορία του iPhone 16.

Πηγή: techgear.gr