Εθνική Γυναικών: Η αποστολή για τη Λιθουανία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας χάντμπολ γυναικών επί ελληνικού εδάφους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Εθνική Γυναικών: Η αποστολή για τη Λιθουανία

Ολοκληρώθηκε στο «Γ. Χαλκίδης» της Νίκαιας η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί αεροπορικώς αύριο στις 14:00 με προορισμό το Βίλνιους -με ενδιάμεσο σταθμό τη Βαρσοβία- και από κει θα μεταβεί οδικώς στην πόλη Σιαουλιάι που απέχει 215 χλμ.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (26/10, 16:00) τη Μεγάλη Βρετανία και την Κυριακή (27/10, 16:00) τη Λιθουανία για τον 1ο όμιλο με στόχο την πρώτη θέση που δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η 17αδα της Εθνικής Γυναικών αποτελείται από τις παρακάτω αθλήτριες:
Αργυροπούλου, Κερλίδη, Τσικνάκη, Μεντεσίδου, Σεβδίλη, Κουλούρη (ΠΑΟΚ), Μ. Κουκμίση, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου (ΟΦΝ Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου, Ανδρίτσου, Αμβροσιάδου (Αναγέννηση Άρτας), Ζενέλι, Σαμολαδά, Ψαριώτη (ΑΕΚ), Γκάτζιου (Νεκαρσλουμ- Γερμανία), Ράτσικα (ASD Pallamano- Ιταλία).

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Βασίλης Κρανιώτης, ομοσπονδιακοί προπονητές οι Μενέλαος Δανήλος, Χρήστος Τζουβάρας και φυσιοθεραπευτές οι Άγγελος Παππάς, Παύλος Καλαβάζης.