Ολυμπιακός: Ραντεβού με την Ιστορία στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (25/5, 20:00) τη Βάλουρ στο ΣΕΦ με φόντο το EHF European Cup στο χάντμπολ.

Ολυμπιακός: Ραντεβού με την Ιστορία στο ΣΕΦ

Με στόχο να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (30-26) ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ την πανίσχυρη Βάλουρ για το τελικό του EHF European Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ραντεβού με την Ιστορία, αφού αν τα καταφέρουν, θα κατακτήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του τμήματος.

Δείτε σε βίντεο την μετατροπή της αρένας του ΣΕΦ για την ανάγκες του τελικού:

Ενόψει του αγώνα ο Νίκος Πασσιάς δήλωσε: «Το Σάββατο το βράδυ, παίζουμε το πιο ιστορικό ματς στην ιστορία του τμήματος. Κάτι πολύ μεγάλο για τον σύλλογο, αλλά και για εμάς, την ομάδα του χάντμπολ. Παιχνίδι, το οποίο δεν θα είναι εύκολο, είναι ευρωπαϊκός τελικός, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος μας, τον οποίο θέλουμε μαζί μας εδώ! Καλούμε, λοιπόν, όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού από όλες τις μεριές της Ελλάδας, να είναι στο πλευρό μας, να έρθει στο γήπεδο, να παλέψουμε όλοι μαζί και στα 60 λεπτά. 60 ιστορικά λεπτά! Είμαστε αισιόδοξοι και έτοιμοι για αυτή τη μεγάλη μάχη. Διεκδικούμε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο τμήμα του χάντμπολ. Οπότε, το Σάββατο, όλοι ΣΕΦ».