Τσιτσιπάς: Στα δικαστήρια με τον πρώην φυσικοθεραπευτή του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του πρώην φυσικοθεραπευτή του, μετά τα όσα ειπώθηκαν για τη σχέση του με τον προπονητή και πατέρα του, Απόστολο.

Τσιτσιπάς: Στα δικαστήρια με τον πρώην φυσικοθεραπευτή του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον περασμένο μήνα αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον πατέρα του, Απόστολο, ο οποίος αποτέλεσε προπονητής του.

Ο λόγος ήταν μια διαμάχη μεταξύ τους μετά από τον αποκλεισμό του στο τουρνουά του Μόντρεαλ από τον Νισικόρι.

Ο πρώην φυσικοθεραπευτής του Έλληνα τενίστα, Ζερόμ Μπιάνκι έκανε μερικές δηλώσεις για τη σχέση του Τσιτσιπά με τον πατέρα του, κάτι που όπως φαίνεται ενόχλησε τον 26χρονο.

Μάλιστα ο Έλληνας πρωταθλητής αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Ο Απόστολος είναι ευγενικός, αλλά και υπερβολικός. Αγαπά πολύ τον γιο του. Η σχέση τους όμως δεν ήταν σταθερή εδώ και χρόνια κι έκανε μόνο κακό. Οι σκοτεινές στιγμές του προέρχονται από εκεί.

Ο πατέρας του μιλούσε τόσο πολύ που δεν άκουγε, παρά μόνο τον εαυτό του. Εξαιτίας του πατέρα του, αρκετοί παίκτες δεν ήθελαν να προπονούνται πλέον μαζί του στα τουρνουά», είχε πει μεταξύ άλλων.

Μετά από αυτά τα λόγια λοιπόν ο Τσιτσιπάς, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του Μπιάνκι, αφού πρώτα αρνήθηκε όλα όσα ειπώθηκαν.

«Αναφορικά με τη δημοσίευση του άρθρου της Equipe με τις δηλώσεις του πρώην φυσικοθεραπευτή του Στέφανου Τσιτσιπά, Ζερόμ Μπιάνκι, με τον οποίο η συνεργασία σταμάτησε το 2022, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η οικογένεια Τσιτσιπά, έχει προσλάβει τους δικηγόρους, Παπαθανασίου - Κονφίνο για να πάρει τις απαραίτητες νομικές πράξεις.

Έτσι ώστε να αποκαταστήσει το πρεστίζ και την ακεραιότητα της οικογένειας, από τις δηλώσεις του φυσικοθεραπευτή», αναφέρεται σε δήλωση στο Tennis24.