Ασύλληπτος Ντουπλάντις, έσπασε για ακόμη μια φορά το παγκόσμιο ρεκόρ!

Το θαύμα της φύσης ξεπέρασε για 11η φορά το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ.

Ασύλληπτος Ντουπλάντις, έσπασε για ακόμη μια φορά το παγκόσμιο ρεκόρ!

Ο Εμμανουήλ Καραλής πρέπει να νιώθει άτυχος κι ευλογημένος ταυτόχρονα. Καθώς, έτυχε να αγωνίζεται στην ίδια εποχή με το σπουδαιότερο ταλέντο που έχει πατήσει ποτέ στο άλμα επί κοντώ.

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις είναι ένα θαύμα της φύσης που όσο περνάει ο καιρός, ανεβάζει όλο και πιο ψηλά το πήχη.

Ο Λιθουανός άλτης, στο ίδιο μίτινγκ που ο Καραλής ξεπέρασε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 6.02, αποφάσισε να σπάσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ. Αφού εξασφάλισε την πρωτιά του, ο 25χρονος υπεραθλητής, τοποθέτησε τον πήχη στα 6,27μ. τον οποίο και πέρασε, συνεχίζοντας να γράφει τη δική του ιστορία. Είναι το 11ο παγκόσμιο ρεκόρ που σπάει, κι αναμένεται να συνεχίσει.

Ο Καραλής αναδείχθηκε δεύτερος στον αγώνα με το δικό του άλμα στα 6,02μ., ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Αυστραλός Κέρτις Μάρσαλ με άλμα στα 5,91μ.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110