Γκούσιν: Έκανε τη διαφορά στο Γκαλά της Φιλοθέης (vid)

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Τατιάνα Γκούσιν στο Γκαλά της Φιλοθέης.

Γκούσιν: Έκανε τη διαφορά στο Γκαλά της Φιλοθέης (vid)

Η Τατιάνα Γκούσιν έκανε σήμερα τον καλύτερο αγώνα της ζωής της, καθώς εκμεταλλεύτηκε την φοβερή της κατάσταση και το ένθερμο κοινό στις εξέδρες στο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης.

Το ύψος των γυναικών ήταν δίχως αμφιβολία το αγώνισμα της διοργάνωσης – για μία ακόμη χρονιά – αφού οι αθλήτριες που μετείχαν ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Η Γκούσιν ξεπέρασε με τη δεύτερη το 1,94μ. ισοφάρισε το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου νωρίτερα πέρασε με την πρώτη το 1,92 μ. και ισοφάρισε το ρεκόρ της στον ανοιχτό.

Η 30χρονη με το γνωστό της πάθος και ενθουσιασμό προσπάθησε στη συνέχεια να υπερβεί τα 1,96μ., ύψος στο οποίο είχε καλές προσπάθειες. Η Γκούσιν θα συνεχίσει τους αγώνες της το Σάββατο στο Μπρνο με στόχο ακόμη μεγαλύτερα ύψη.

Νικήτρια στο ύψος των γυναικών ήταν η μοναδική Αντζελίνα Τόπιτς με άλμα στα 1,94 μέτρα. Η αθλήτρια στη συνέχεια άφησε το 1,96μ. για να δοκιμάσει στα 2,00μ., ύψος που σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει, όμως, είναι σίγουρο πως θα πετύχει στις επόμενες εμφανίσεις της. Τρίτη στο αγώνισμα ήταν η Ουκρανή Τσουματσένγκο με 1,90 μέτρα.