Εθνική Ομάδα: Έφτασε στη Ρώμη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η Εθνική ομάδα στίβου ταξίδεψε στη Ρώμη ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Εθνική Ομάδα: Έφτασε στη Ρώμη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Άλλο ένα ταξίδι της εθνικής ομάδας ξεκίνησε με απώτερο στόχο τη διάκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση. Η αποστολή μας αναχώρησε σήμερα (5/6) για τη Ρώμη, ώστε να συμμετάσχει στο 26o Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δίνοντας έτσι αδιάλειπτα το παρών στην 90η ιστορία της διοργάνωσης.

Ο κύριος όγκος της ομάδας ταξίδεψε με πρωινή πτήση και έφτασε στην Ρώμη. Η Κατερίνα Στεφανίδη θα ταξιδέψει στην Αιώνια Πόλη την Πέμπτη (6/7) και μία ημέρα αργότερα θα ενσωματωθεί με την ομάδα και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Τα τελευταία μέλη της ομάδας, που θα φτάσουν στην ιταλική πρωτεύουσα είναι οι αθλητές των 10.000 μ. και του ημιμαραθωνίου, που έχουν προγραμματισμένη πτήση στις 9 Ιουνίου.

Απευθείας στη Ρώμη ταξίδεψε η Μαρία Πούρτσα με τρένο από την Γερμανία, ενώ από την Αυστραλία – μετά από πολύωρο ταξίδι – έφτασε στη Ρώμη, ο προπονητής της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, Μπερντ Βάλανς.

Οι ατυχίες δεν έλειψαν από την ελληνική ομάδα, καθώς στην Ελλάδα έμεινε ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης στο τριπλούν, Νίκος Ανδρικόπουλος, καθώς αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό, που δεν του επιτρέπει να πάρει μέρος στη διοργάνωση.

Με την απουσία του αθλητή η αποστολή αριθμεί 52 άνδρες και γυναίκες και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της χώρας μας στο θεσμό.