Καμπάτσο για το “Ρεάλ-Ολυμπιακός”: «Αυτή η ομάδα γύρισε μία σειρά από 0-2 - Πρέπει να βελτιωθούμε»

Κανένας από τους σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη σειρά με τον Ολυμπιακό, συμπεριλαμβανομένου του Φακούντο Καμπάτσο.   

Καμπάτσο για το “Ρεάλ-Ολυμπιακός”: «Αυτή η ομάδα γύρισε μία σειρά από 0-2 - Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Αργεντινός άσσος της “Βασίλισσας” … κολύμπησε σε πολύ ρηχά νερά και στα δύο παιχνίδια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (8.0π. μέσο όρο και 4.0 ασίστ), αδυνατώντας να ξεπεράσει την πίεση των τεσσάρων γκαρντ του Ολυμπιακού (Ουόκαπ, Βιλντόζα, Λι και Γκος), που εναλλάσσονταν στο μαρκάρισμα πάνω του.

Μερικές στιγμές μετά την ήττα στο Game 2 για τη Ρεάλ, ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε στο Eurohoops και σε άλλα Media για τα ματς του Φαλήρου, αλλά και αυτό (-α;) που έρχεται στη Μαδρίτη:

“Πρέπει να βελτιωθούμε τώρα! Από τώρα μέχρι αύριο. Αυτού τους είδους τα ματς παίζονται κατοχή με κατοχή. Κρίνονται σε λεπτομέρειες και πρέπει να φανούμε εξυπνότεροι σε αυτές. Να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη σωστή απόφαση και να είμαστε γενναίοι”, είπε ο Καμπάτσο και πρόσθεσε:

“Την Τρίτη (29/4) ακολουθεί ένας ακόμα τελικός. Το επόμενο βήμα. Δεν θα είναι εύκολο. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Πρέπει όμως να διατηρήσουμε ακέραιο το κίνηση μας, να μείνουμε ενωμένοι και να παίξουμε όπως συνήθως σε τέτοιες περιστάσεις.

Αυτή η ομάδα γύρισε μία σειρά από το 0-2 (σ.σ. με την Παρτιζάν). Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να μείνουμε μαζί, να είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε πρόβλημα να “κλείσουμε” τα παιχνίδια. Συνέβη αρκετές φορές φέτος, χάσαμε πολλά ματς στα τελευταία δύο λεπτά.

Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή, αλλά αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτήν τη σειρά, θα πρέπει να παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ!

Δεν πρόκειται να κερδίσουμε μόνο με “hustle” φάσεις και μαχητικότητα. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε”.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110