Άπσον: «Θα βγούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Οι δηλώσεις του αθλητή του ΠΑΟΚ, Ντεβόντε Άπσον εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Άπσον: «Θα βγούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, το τρίτο και τελευταίο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Stoiximan Greek Basket League.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/4 στις 16:45) στη Sunel Arena θα κρίνει και την ομάδα που θα πλαισιώσει Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Προμηθέα στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική στη διάρκεια και της σημερινής προπόνησης, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας.

Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ Ντεβόντε Άπσον, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα και στην προσπάθεια της ομάδας να ξεπεράσει τον δεύτερο τελικό του FIBA Europe Cup και να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, τόνισε:

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης και την απώλεια του τίτλου μέσα στο γήπεδό μας, αλλά είναι και αυτό μέρος της δουλειάς μας. Είμαστε επαγγελματίες, οπότε θα βγούμε στο γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να προκριθούμε στα ημιτελικά. Πρέπει να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας, να παίξουμε δυνατά, να μην φοβηθούμε να βάλουμε τα κορμιά μας και να έχουμε μεγάλη θέληση για τη νίκη».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110