Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 8-16: Το 25ο Κύπελλο στον Πειραιά!

Το 25ο Κύπελλο της ένδοξης Ιστορίας του κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε με 16-8 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Λαιμό. 

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 8-16: Το 25ο Κύπελλο στον Πειραιά!

Το… πάθημα της ομάδας Γυναικών έγινε μάθημα για τους Άνδρες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 16-8 του Απόλλωνα Σμύρνης και κατέκτησαν το 25ο Κύπελλο της Ιστορίας τους.

Οι παίκτες του Χέρβο Κόλιανιν ήταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δεν άφησαν την «ελαφρά ταξιαρχία» να ελπίσει ότι θα φτάσει στον τίτλο έχοντας ως όπλο την εξαιρετική τους άμυνα.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την πρώτη περίοδο (3-3), δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση στον τελικό, προηγήθηκαν με 8-3 και 11-5 και με MVP τον Παπαναστασίου (πρώτος σκόρερ του Final-8 ο Δήμου), έφτασαν στη νίκη.

Η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν θα τα δώσει όλα, πλέον, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League και συνάμα, του τρεμπλ. Ο Ολυμπιακός μετράει, πλέον, 310 τίτλους (εγχώριους και διεθνείς σε επίπεδο Ανδρών και Γυναικών) στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα!

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 2-3, 2-5

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσασβίλι 1, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 4, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 2