Ελευθερία Πλευρίτου: «Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό η Ελευθερία Πλευρίτου

Ελευθερία Πλευρίτου: «Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος»

Στη Φερεντσβάρος θα συνεχίσει την καριέρα της η Ελευθερία Πλευρίτου, η οποία αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από 13 χρόνια.

Η 27χρονη περιφερειακή είπε αντίο στην ομάδα του Πειραιά με ένα φορτισμένο μήνυμα στο οποίο δήλωσε ευγνώμων και χαρούμενη για όσα έζησε με τα Ερυθρόλευκα.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της:

«Και επισήμως κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου! Έχοντας όχι μόνο υπάρξει μέλος αυτής της ομάδας αλλά βοηθώντας τη να φτάσει και να παραμείνει στην κορυφή για πολλά χρόνια, καταφέρνοντας πολύ μεγάλες αξιώσεις και υλοποιώντας πολλούς από τους στόχους που θέταμε σαν ομάδα. Είμαι ευγνώμων και χαρούμενη για κάθε στιγμή που ζήσαμε άλλοτε εύκολες και ευνοϊκές άλλοτε δύσκολες και επίπονες.

Σε όλες αυτές τις στιγμές ήμουν τυχερή γιατί είχα την στήριξη από τις αδερφές μου ως μέλη της ομάδας αλλά και την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου!

Μετά από 13 χρόνια και 24 ευρωπαϊκούς αλλά και εγχώριους τίτλους σε αυτή την υπέροχη ομάδα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στην καριέρα μου.

Θα ήθελα να ευχαριστώ όλες τις συμπαίκτριες και τους προπονητές μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια, τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, την διοίκηση και τον Πρόεδρο της ομάδας. Έχω κρατήσει κάτι από όλους που με βοήθησε να εξελιχθώ σαν άνθρωπο και σαν αθλήτρια. Εις το Επανιδείν».

H Ελευθερία Πλευρίτου πανηγύρισε την κατάκτηση 11 συνεχόμενων πρωταθλημάτων Ελλάδας, αλλά και 5 Κύπελλα Ελλάδας, ένα Super Cup Ελλάδας, ένα LEN Trophy, τρία Champions League και τρία Super Cup Ευρώπης. Έπαιξε επίσης σε ακόμη τρία Final Four στο Champions League.