Ολυμπιακός και Άλιμος «μονομαχούν» για τα… μάτια της Νίνου

Σκληρό «μπρα ντε φερ» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άλιμο προκειμένου να εξασφαλίσουν την υπογραφή του «κανονιού» του Εθνικού, της Ειρήνης Νίνου.  

Ολυμπιακός και Άλιμος «μονομαχούν» για τα… μάτια της Νίνου

Πολύ έντονα έχει ξεκινήσει η θερινή μεταγραφική περίοδος στην Α1 Γυναικών. Ο Άλιμος ΝΑΣ έκανε το πρώτο βήμα με τη Σταματοπούλου, πρόσθεσε τη Ριμπάνσκα και παλεύει για τη Χυδηριώτη ενώ ο Ολυμπιακός «απάντησε» με τη Ράικροου.

Οι δύο ομάδες όμως έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ώρες σε μια ανηλεή «μάχη» προκειμένου να κάνουν δική τους μια από τις κορυφαίες και πιο ελπιδοφόρες παίκτριες του πρωταθλήματος, την Ειρήνη Νίνου του Εθνικού.

Τούτη την ώρα, πιο κοντά στην υπογραφή της φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός, από τον οποίο και ξεκίνησε την καριέρα της. Η 21χρονη χαρακτηρίζεται από την εκτελεστική της δεινότητα, η οποία την φέρνει ψηλά στις λίστες των σκόρερ σε Ελλάδα, Ευρώπη και Εθνική Ομάδα.

Η Ειρήνη Νίνου είχε μεγάλη συνεισφορά τόσο στο ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η «γαλανόλευκη» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ το 2022 όσο και στο χάλκινο στο Αιντχόφεν φέτος. Παράλληλα, στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας με τον Εθνικό νικώντας τις «ερυθρόλευκες» στον τελικό.

Η Ειρήνη Νίνου παραχώρησε συνέντευξη στο ΦΩΣ στις 21/4.