Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 10-7: «Ερυθρόλευκος» θρίαμβος και 11ο σερί πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-7 της Βουλιαγμένης, έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και στέφθηκε πρωταθλητής για 11η συνεχόμενη σεζόν!

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 10-7: «Ερυθρόλευκος» θρίαμβος και 11ο σερί πρωτάθλημα

Πρωταθλητής Ελλάδας για 15η φορά στην Ιστορία του και 11η συνεχόμενη στέφθηκε ο Ολυμπιακός! Οι «θρυλέαινες» νίκησαν με 10-7 τη Βουλιαγμένη στο «Παπαστράτειο» και έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών «σφραγίζοντας» άλλο ένα πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με τους δύο πρώτους αγώνες της σειράς, το σημερινό ματς ήταν ντέρμπι για μεγάλο διάστημα. Οι παίκτριες της Κικής Λιόση μπήκαν δυναμικά στο ματς και βρέθηκαν να προηγούνται με 4-1 στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου.

Η ομάδα του Πειραιά όμως ανέβασε ρυθμούς, πήρε τα ηνία και έφτασε τελικά στην επικράτηση και τον τίτλο έχοντας ως πρώτη σκόρερ τη Βάσω Πλευρίτου που είχε τρία γκολ. Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε σε 9-7 και είχε ευκαιρία με παίκτρια παραπάνω για να πλησιάσει στο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε και η Σάντα με γκολ στην κόντρα «σφράγισε» τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου για την ομάδα του Πειραιά.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-1, 3-2

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ., Σάντα 1, Πλευρίτου Β. 3, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου – Άουτ

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Κρασσά, Σλίκινγκ, Πάτρα Μ., Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Λαγού, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη