Ολυμπιακός: Γιατί ο Μεντιλίμπαρ έδωσε αρκετές μέρες ρεπό στους παίκτες

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ακολουθεί την τακτική που ακολουθούσε και στις προηγούμενες διακοπές πρωταθλημάτων.

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μεντιλίμπαρ έδωσε αρκετές μέρες ρεπό στους παίκτες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το πρωί της Παρασκευής (11/10) τις προπονήσεις τους για την τρέχουσα εβδομάδα και η επιστροφή στον Ρέντη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (15/10). Κατά κάποιο τρόπο είναι ένα τριήμερο, σχεδόν τετραήμερο ξεκούρασης για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι σιγά-σιγά θα μπουν από βδομάδα σε ρυθμούς προπονήσεων με ορίζοντα τα ματς με Λεβαδειακό και Μάλμε.

Όπως και στη διακοπή του Σεπτεμβρίου, έτσι και τώρα, έχουν προκύψει διάφορα ερωτηματικά σχετικά με τον λόγο που ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να δώσει ακόμη ένα μεγάλο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Ο λόγος έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το να καθαρίσει το μυαλό των παικτών του, γιατί έως και τη διακοπή του Νοεμβρίου έχει αρκετά δύσκολα και κρίσιμα ματς.

Για τον Μεντιλίμπαρ έχει πολύ μεγάλη σημασία να αρχίσουν σιγά-σιγά προπονήσεις με το υπόλοιπο γκρουπ οι Τσικίνιο και Γουίλιαν. Επίσης και ο Ζέλσον που εμφάνισε κάποιες ενοχλήσεις μετά το ντέρμπι, αναμένεται να είναι σε θέση να προπονηθεί από την επόμενη εβδομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (20/10) και φυσικά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλμε (24/10).