Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β' 1-3: Δεύτερη σερί νίκη και στο -1 από την κορυφή οι Θεσσαλονικείς

O ΠΑΟΚ Β' επικράτησε 3-1 στην Χαλάστρα του Καμπανιακού στο εναρκτήριο ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 και με τη δεύτερη του νίκη βρέθηκε στον πόντο από την κορυφή του Α' Ομίλου

Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β' 1-3: Δεύτερη σερί νίκη και στο -1 από την κορυφή οι Θεσσαλονικείς

Μετά από 2 ισοπαλίες, ισάριθμες νίκες για τον ΠΑΟΚ B' που, στο εναρκτήριο ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 (και του Α' Oμίλου της ειδικότερα) επικράτησε 3-1 στη Χαλάστρα του Καμπανιακού.

Η ομάδα των Παπαβασιλείου και Ταξίδη προηγήθηκε μόλις στο 2': ο Κανίς ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Ουρτάδο, ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (43'), ο αρχηγός, Βασίλης Γρόσδης, πέτυχε το γκολ του αγώνα με τρομερό βολ πλανέ εκτός περιοχής.

Ο MVP της αναμέτρησης, Ουρτάδο, βρήκε και αυτός τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 51', με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να μειώνει σε 3-1 για τους γηπεδούχους (που προέρχονταν από νίκη στη Ρόδο, επί του Διαγόρα) στο 90'.

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου (46′ Γαρύφαλλος), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (46′ Σαρβανίδης), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (46′ Μανιός), Ντουμάνης (59′ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (59′ Π. Καθάριος).

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (78′Ρουμιάντσεβ), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (78′ Μπράντονιτς), Γκούμας (67′ Καλόγερος), Κανίς (83′ Αδάμ), Σμυρλής (67′ Τσαούσης), Ουρτάδο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

*Ο Διαγόρας έχει τιμωρηθεί προσωρινά με αφαίρεση τριών βαθμών

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου
Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β' 1-3

Σάββατο 12 Οκτωβρίου
15:00 ΑΕΛ - Ηρακλής

Κυριακή 13 Οκτωβρίου

15:00 Μακεδονικός - ΠΑΣ Γιάννινα
15:00 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Διαγόρας
16:00 Καβάλα - Νίκη Βόλου