Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον ΕΣΝ Βριλησσίων

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΕΣΝ Βριλησσίων στην Ηλιούπολη (12/10, 18:00) για την τέταρτη αγωνιστική της Handball Premier.

Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον ΕΣΝ Βριλησσίων

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο (12/10) το απόγευμα, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στις 18:00 οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΕΣΝ Βριλησσίων, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την 4η αγωνιστική της Handball Premier, με μοναδικό στόχο το τέσσερα στα τέσσερα.

Ενόψει του αγώνα ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας, φέτος. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μάθουμε να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο τη συγκέντρωση μας και να ελαχιστοποιήσουμε τα κενά μας διαστήματα. Η ομάδα μας όλο και βελτιώνεται και πιστεύω, ότι το φετινό μας... ταβάνι είναι ακόμα πιο ψηλό, σε σύγκριση με προηγούμενες σεζόν».

*Ο αγώνας θα προβληθεί στο MEGA Play. Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.