Κ19: Νίκη στο 94' ο Ολυμπιακός!

Με γκολ του Σιλά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Ολυμπιακός Κ19 κέρδισε με 2-1 στο Κορωπί τον Παναθηναϊκό.

Κ19: Νίκη στο 94' ο Ολυμπιακός!

Οι γηπεδούχοι του Παναθηναϊκού, κατάφεραν να προηγηθούν στο 13' όταν ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού Καρακασίδης έκανε το γέμισμα στην αντίπαλοι περιοχή. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός λίγο πριν φύγει το πρώτο μέρος κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Καρακασίδης, ωστόσο 12 λεπτά μετά την εκκίνηση του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Μπακούλα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιραστούν από έναν βαθμό ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιλά να χαρίσει το τρίποντο στον Ολυμπιακό για το τελικό 1-2.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Κοροπούλης): Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Δουβίκας, Ζέκα (67΄ Πάνος), Μαρκεζίνης, Μπρέγκου, Τερζής (67΄ Τρίκατζης), Μπόκος, Λάζαρης (57' Νταμπίζας).

Ολυμπιακός (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Παναγάκος (86΄ Λώλης), Καρκατσάλης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Αλαφάκης, Πνευμονίδης (68΄ Τουφάκης), Παπακανέλλος (79΄ Σουλανιάκου), Γιουσούφ (68΄ Λαμίν).