Ατρόμητος-Λαμία 4-2: «Τεσσάρα» και με ωραίο ποδόσφαιρο

Εξαιρετικός ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τη Λαμία επικράτησε με σκορ 4-2 σε ένα ματς που ήταν κυρίαρχος και έπαιξε και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Ατρόμητος-Λαμία 4-2: «Τεσσάρα» και με ωραίο ποδόσφαιρο

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πήρε ο Ατρόμητος που επικράτησε με σκορ 4-2 της Λαμίας για την 5η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου έφτασε πανάξια σε αυτή την επιτυχία, αφού ήταν πολύ καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο και στο 5’ άνοιξε το σκορ μετά από ατομική ενέργεια του Καρλίτος. Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν αυτό που συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Όλα αυτά μέχρι το 30’ όταν η Λαμία άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, ενώ στο 33’ αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Καρλίτος. Η Λαμία κατάφερε στο 40’ να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ραντόνια και με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι. Η ομάδα του Γκαρσία πίεσε πολύ τους φιλοξενούμενους και δημιουργούσε διαρκώς φάσεις για γκολ. Αυτό δεν άργησε να έρθει, αφού στο 50’ ο Μπακού έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Ο Ατρόμητος δεν πήρε το πόδι από το γκάζι και στο 70’ έκανε το 3-1 με τον Φαν Βέερτ, ενώ στο 77’ ήταν η σειρά του Αθανασίου να σκοράρει για το 4-1 και να βάλει και αυτός την υπογραφή του σε αυτή την άνετη και δίκαιη νίκη της ομάδας του. Ένας εξαιρετικός Ατρόμητος που άξιζε και με το παραπάνω αυτή τη νίκη. Η Λαμία το μόνο που κατάφερε στο φινάλε ήταν να μειώσει σε 4-2 όταν η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Χουτεσιώτη μετά από κεφαλιά του Ενρίκες.

Μικρογραφία

Ατρόμητος-Λαμία 4-2

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Σκόρερ: 5’ Καρλίτος, 40’ Ραντόνια, 50’ Μπακού, 70’ Φαν Βέερτ, 77’ Αθανασίου, 89' αυτ. Χουτεσιώτης

Κίτρινες: 58’ Ρινγκ, 82’Τσακμάκης

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4-2-3-1): Χουτεσιώτης – Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (81’ Βρακάς)– Τσιγγάρας (81’ Γκονζάλες), Ουεντραόγκο – Μπακού (80’ Τσακμάκης), Γιουμπιτάνα (66’ Μίχορλ), Ουάρντα – Καρλίτος (39’ Φαν Βέερτ)

ΛΑΜΙΑ (3-4-3): Κόστιτς – Αντράντε, Σάντμπεργκ (46’ Μπίκοφ), Κορνέζος (73’ Σιμόν) – Ραντόνια, Νούνιες, Γιαννούτσος, Ρινγκ – Φουρτάδο (79’ Σαραμαντάς), Μέκιτς (57’ Γκουίντο), Βλαχομήτρος (57’ Ενρίκες)