Ολυμπιακός: Όταν ο Κάρμο αναλαμβάνει τη δημιουργία

Κάκιστος ο Ολυμπιακός και στο παιχνίδι με τον Άρη και με πολύ σοβαρό πρόβλημα στην ανάπτυξη, την οποία ανέλαβε από ένα σημείο και μετά ο Νταβίντ Κάρμο.

Ολυμπιακός: Όταν ο Κάρμο αναλαμβάνει τη δημιουργία

Μία από τα ίδια από τον Ολυμπιακό και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Πειραιώτες έχασαν δίκαια από τον Άρη όπως προς τιμήν του είπε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν στο ματς για να αιφνιδιάσουν και το έκαναν με ένα γκολ στο 3’ και μετά πήγαν το ματς όπως ήθελαν. Αποδείχτηκε ότι δεν είχαν να φοβηθούν κάτι από τον αντίπαλο τους, αφού του έλειπε η έκρηξη και το απρόβλεπτο.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δεν βγάζει ενέργεια στο γήπεδο και δεν έχει ένταση. Είναι το χειρότερο αυτό για τους Πειραιώτες που πλέον δείχνουν ότι έχουν αρχίσει να πελαγώνουν. Επίσης στη Θεσσαλονίκη φάνηκε ο Ολυμπιακός να είναι φορτωμένος με επιπλέον πίεση, περιττή για την εποχή.

Όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Νταβίντ Κάρμο έχει αρχίσει και παίρνει τη μπάλα και προσπαθεί να σηκώσει στις πλάτες του το δημιουργικό κομμάτι σταματάει κάθε κουβέντα. Ο τρόπος που το έκανε έδειχνε σαν να είχαν εξαντληθεί όλες οι επιλογές που υπήρχαν για να φτιάξει ο Ολυμπιακός κάτι καλό στην περιοχή του Άρη. Ο Κάρμο προσπάθησε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ως ένα δείγμα ότι άλλη λύση δεν είχε ο Ολυμπιακός.

Αυτό και μόνο δείχνει το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει για τους «ερυθρόλευκους». Μία ομάδα που της λείπει η ποιότητα και η προσωπικότητα και το χειρότερο είναι ότι δεν τρομάζει τον αντίπαλο. Ο Άρης μπορεί να οπισθοχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν φοβήθηκε ότι θα χάσει και το παιχνίδι. Αντίθετα είχε μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο γκολ.