ΑΕΚ: «Πρόταση για Σαλντάνια στην Παρτιζάν»

Σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα η διοίκηση της ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ματέους Σαλντάνια από την Παρτιζάν

ΑΕΚ: «Πρόταση για Σαλντάνια στην Παρτιζάν»

Η σερβική mozzartsport αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ στην Παρτιζάν για τον Ματέους Σαλντάνια.

Η ΑΕΚ κινείται ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός φορ που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία και στη Σερβία αναφέρουν ότι η «Ένωση» προσέγγισε την Παρτιζάν για τον 25χρονο βραζιλιάνο επιθετικό.

Συγκεκριμένα η σερβική ιστοσελίδα επισημαίνει σε δημοσίευμά της ότι η ΑΕΚ έκανε πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους που δεν είναι ακόμα γνωστά.

Πριν από δύο ημέρες οι Σέρβοι απάντησαν αρνητικά σε πρόταση της Χόφενχαϊμ ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο καίγονται να τον παραχωρήσουν για να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους.

Ο Σαλντάνια έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. Φέτος έχει έξι συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ, ενώ αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την ιαπωνική Τζεφ Γιουνάιτεντ αντί 1.3 εκατομμυρίου ευρώ.