Μπριζ - ΑΕΚ 4-1: Θέλει δουλειά και ενίσχυση

Αν και προηγήθηκε η ΑΕΚ έχασε 4-1 από την Μπριζ και έδειξε ξανά ότι χρειάζεται δουλειά, προσοχή και ειδικά επιστροφές και ενίσχυση. Το γκολ ο Λιβάι. 

Μπριζ - ΑΕΚ 4-1: Θέλει δουλειά και ενίσχυση

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Λιβάι Γκαρσία και έδειξε ότι θα μπορούσε απέναντι στην Μπριζ να κάνει μια καλή εμφάνιση προετοιμασίας, αλλά στη συνέχεια προδόθηκε από την απάντηση της βελγικής ομάδας και τα δικά της λάθη με συνέπεια να ηττηθεί με το βαρύ 4-1. Δείχνοντας και πάλι ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, επιστροφές παικτών και ενίσχυση με τις μεταγραφές.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήταν το πρόσωπο του αγώνα καθώς έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας ομάδας του.

Το παιχνίδι είχε και ενδιάμεσο ημίωρο στα δύο 45λεπτά. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 12' με σουτ του Λιβάι αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στον Μινιολέ. Όμως στο 14' με τη... βοήθεια του ισχυρού ανέμου ο Λιούμπιτσιτς έβαλε αυτογκόλ για το 1-1.

Οι Βέλγοι προηγήθηκαν στο 29' με τον Ζουτγκλά και έβαλαν τρίτο γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ταλμπί από λάθος του Ζίνι.

Η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια, δεν μέτρησε ένα γκολ του Θεοδωρίση και τελικά το 4-1 για την Μπριζ διαμόρφωσε στο 117' ο Μπαρμπερά.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο: Μπρινιόλι - Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί - Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Ζίνι – Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ενδιάμεσο ημίωρο: Μπρινιόλι - Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί - Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Ζίνι – Μάνταλος, Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Θεοχάρης - Κανελλοπουλος, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια - Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κάτσικας, Άμραμπατ - Μάνταλος, Θεοδωρίδης..