Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο αποφασίζει για Κλεϊνχέισλερ

Ο Ούγγρος χαφ Λάλζο Κλεϊνχέισλερ είχε παραχωρηθεί πέρσι δανεικός από το «τριφύλλι» και ο Αλόνσο θα αποφασίσει για το μέλλον του στην ομάδα

Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο αποφασίζει για Κλεϊνχέισλερ

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αθήνα και εναπόκειται πλέον στην απόφαση του Ντιέγκο Αλόνσο για το εάν θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι.

Ο Ούγγρος χαφ είχε παραχωρηθεί πέρσι δανεικός από το «τριφύλλι», όμως εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και όπως φαίνεται θα ενσωματωθεί -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Κλεϊνχέισλερ συμμετείχε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro κι έτσι πήρε κάποιες ημέρες άδεια, όπως και οι Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Βέρμπιτς και Σπόραρ, με δημοσίευμα πάντως να επικαλείται τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και να επιβεβαιώνει πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Ελλάδα για να κάνει προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι αυτός που θα αξιολογήσει τον ποδοσφαιριστή και θα κρίνει εάν του κάνει και θα παραμείνει στην ομάδα ή εάν θα γίνει προσπάθεια για την πώλησή του σε άλλον σύλλογο.