ΑΕΚ: Aπό την Αργεντινή λένε για επαφή του Αλμέιδα με τον Χοακίν Κορέα!

Ο 29χρονος Xoακίν «Τούκου» Κορέα, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο, είχε επαφή με τον Ματίας Αλμέιδα που του εξέφρασε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του! 

ΑΕΚ: Aπό την Αργεντινή λένε για επαφή του Αλμέιδα με τον Χοακίν Κορέα!

Νέο όνομα προστέθηκε στα μεταγραφικά της ΑΕΚ προερχόμενο από τη Λατινική Αμερική!

Για πολύ σοβαρά ενδιαφέρον του «δικεφάλου» για τον Χοακίν «Τούκου» Κορέα, μιλάει ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Τιάγκο Άλβαρες Ρίκο.

Σε ανάρτηση του στο Twitter τονίζει ότι ο Ματίας Aλμέιδα επικοινώνησε προσωπικά μαζί του και του τόνισε ότι τον θέλει στην ΑΕΚ.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Αλμέιδα εξέφρασε στον 29χρονο επιθετικό ότι για την ΑΕΚ αποτελεί προτεραιότητα. Ο Ρίκο τονίζει βέβαια ότι η υπόθεση θα είναι περίπλοκη, λόγω του υψηλού κασέ του Κορέα.

Ο Κορέα ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστουδιάντες και πέρασε τον Ατλαντικό το 2015 για την Σαμπντόρια.

Ακολούθησε η Σεβίλλη και μια εκπληκτική τετραετία στη Λάτσιο. Η Ίντερ τον πήρε στον «Μεάτσα», αρχικά δανεικό και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή πληρώντας 27,3εκατ. ευρώ.

Το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη Μαρσέιγ κι εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον «Τούκου». Έπαιξε σε δέκα ματς και δεν σκόραρε.

Ανήκει στην Ίντερ (έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025) αλλά δεν θα μείνει στο Μιλάνο. Βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας ώστε να αφήσει πίσω του την κακή σεζόν στη Μασσαλία.

Να τονίσουμε ότι είναι διεθνής με την Αργεντινή. Έχει 19 συμμετοχές και με «αλμπισελέστε» και τέσσερα γκολ.