Ολυμπιακός: Όνειρα θερινής νυκτός για Μπόκα Τζούνιορς και Έσε!

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπόκα Τζούνιορς και ελπίζει - άγνωστο για ποιο λόγο - ότι μπορεί να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Όνειρα θερινής νυκτός για Μπόκα Τζούνιορς και Έσε!

Δεν υφίσταται κανένα θέμα αποχώρησης του Σαντιάγκο Έσε από τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί καν να διανοηθεί ο οργανισμός και φυσικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ότι ο Αργεντινός χαφ δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο λιμάνι.

Το όνομα του Έσε έχει εμπλακεί προ ημερών σε σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ντιέγκο Σιμεόνε για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης. Προφανώς και ο Σιμεόνε τον γνωρίζει, τον παρακολουθούσε από την εποχή που έπαιζε στην Ουρακάν και τον έμαθε ακόμη καλύτερα βλέποντάς τον στον Ολυμπιακό και στην Κ23 της Αργεντινής.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (22/6) προέκυψε ένα σενάριο από την Αργεντινή περί σοβαρού ενδιαφέροντος της Μπόκα Τζούνιορς.

Η θρυλική ομάδα του Μπουένος Άιρες εμφανίζεται κιόλας αισιόδοξη ότι μπορεί να δελεάσει τον Ολυμπιακό και να κάνει δικό της τον παίκτη.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης του Έσε. Ακόμα και να έπεφτε στο τραπέζι μία τέτοια ιδέα, ο Αργεντινός χαφ δεν ήρθε στη χώρα μας για να παίξει έναν χρόνο στην Ευρώπη και να επιστρέψει τόσο γρήγορα στην πατρίδα του.

Ας μην ασχολούμαστε όμως με σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το ότι η Μπόκα μπορεί να θέλει τον παίκτη, αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να ισχύει. Το ότι βγάζει σιγουριά πως μπορεί να δελεάσει τον Ολυμπιακό, αυτό είναι κάτι που παραπέμπει σε... όνειρα θερινής νυκτός.