ΠΑΟΚ: Στα υπόψιν της Ρεάλ Σαραγόσα ο Μπράντον Τόμας 

Την περίπτωση του Μπράντον Τόμας φαίνεται πως έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα η Ρεάλ Σαραγόσα, σύμφωνα με όσα γράφονται στην πατρίδα του επιθετικού το ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Στα υπόψιν της Ρεάλ Σαραγόσα ο Μπράντον Τόμας 

Aπό τους πλέον κομβικούς παίκτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ ήταν ο Μπράντον Τόμας και τα επιτεύγματα του (12 γκολ κι επτά ασίστ) δεν πέρασε απαρατήρητα στην πατρίδα του.

Την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού φαίνεται πως εξετάζει η Ρεάλ Σαραγόσα, σύμφωνα με όσα γράφονται στην χώρα της Iβηρικής.

Η ομάδα της Segunda División έχει σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ισπανία στη μεταγραφική της λίστα τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, που όπως πάντως παραδέχονται οι συμπατριώτες του είναι μια περίπλοκη περίπτωση.

«Ο Έρικ Εσπόσιτο της Σλασκ Βρότσλαβ (του οποίου το όνομα ακούγεται συχνά σε σενάρια που αφορούν και τον ΠΑΟΚ είναι μια από τις επιλογές που έχει η Ρεάλ Σαραγόσα για να ενισχύσει την επίθεση της. Φέτος σε 33 αγώνες σημείωσε 19 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ και μένει ελεύθερος. Ο Μπράντον Τόμας του ΠΑΟΚ είναι μια άλλη επιλογή, αλλά η περίπτωσή του είναι πιο περίπλοκη», γράφουν οι Ισπανοί.

Ο Μπράντον το περασμένο καλοκαίρι είχε ανανεώσει υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνο το οποίο ανανεώθηκε αυτόματα με τον Ισπανό να καλύπτει τους όρους για την παραμονή του στην Τούμπα.