ΠΑΟΚ: Εγκρίθηκε νέα ΑΜΚ ύψους 13 εκατ. ευρώ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας.

ΠΑΟΚ: Εγκρίθηκε νέα ΑΜΚ ύψους 13 εκατ. ευρώ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Τούμπας παρουσία των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά την οποία αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 12.999.999 ευρώ, η οποία, εφόσον καλυφθεί πλήρως, θα φέρει το μετοχικό κεφάλαιο στο ποσό των 156.057.071,40 ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Μάκης Γκαγκάτσης, επιβεβαίωσε παράλληλα πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου, ενώ σε δηλώσεις του μίλησε και για άλλα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

«Σίγουρα ένας παίκτης είναι περιουσιακό στοιχείο, αλλά για να μείνει πρέπει να θέλει και να μείνει. Αν θέλει ο παίκτης να φύγει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτή είναι η αγορά του ποδοσφαίρου πλέον. Θα γίνει ό,τι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οι αγορές και οι πωλήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος και στην πρόταση που κατέθεσε η Σάλτσμπουργκ για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, όπως και για άλλους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του βορρά» για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.