Να μην πάει για… τελικό επιβίωσης!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τρόπους για να πάρει βαθμούς στις τελευταίας δύο αγωνιστικές των play off, ώστε να μην παίζει όλη τη χρονιά στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Άρη

Να μην πάει για… τελικό επιβίωσης!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές των play off έχοντας βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού του τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Κι όμως και τα τρία αυτά παιχνίδια συνδέονται άμεσα και έχουν ιδιαίτερη σημασία και σοβαρότητα για τους «πράσινους», οι οποίοι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση είναι πολύ πιθανό στις 25 Μαΐου απέναντι στον Άρη στο Πανθεσσαλικό να παίζουν όχι μόνο για τον μοναδικό τίτλο που θα τους έχει απομείνει, αλλά και για να μην μείνουν εκτός Ευρώπης!

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται έναν βαθμό μπροστά από τον Ολυμπιακό και την Τετάρτη (15/5) δοκιμάζονται στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ, που… ζει και πεθαίνει για το πρωτάθλημα, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τους «ερυθρολεύκους».

Με δεδομένο το αγωνιστικό πρόσωπο που έχουν παρουσιάσει τις τελευταίες παρουσίες τους θεωρείται ιδιαίτερα δυσοίωνο το μέλλον τους από τη στιγμή που έχουν μπροστά τους αντιπάλους που και φορμαρισμένοι δείχνουν, αλλά και με σαφές πλάνο και ενότητα για να πετύχουν τους στόχους τους.

Την ίδια ώρα στο «πράσινο» στρατόπεδο έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο την ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ώστε οι φίλαθλοι να ζητήσουν την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ηγεσία της ΠΑΕ.

Ο Φατίχ Τερίμ, πηγαίνει από τη Μπεσίκτας στα ΗΑΕ και γυρίζει πίσω στο Κορωπί, ενώ ο Ερόλ Μπουλούτ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βρίσκεται καθ οδόν για το Κορωπί.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που καλώς ή κακώς έχει δημιουργηθεί ο Παναθηναϊκός καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μπορέσει σε πρώτη φάση να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά και να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να φτάσει στον στόχο του.

Η πίεση έχει μπει για τα καλά στον Φατίχ Τερίμ και τους παίκτες του, που εξαιτίας των δικών τους λαθών είναι υποχρεωμένοι να παίζουν ασταμάτητα τελικούς.