Με έκπληξη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και αυτή έχει μία μεγάλη έκπληξη.

Με έκπληξη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League 1. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τους "πράσινους" με στόχο την επιστροφή στις νίκες για να έρθει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όλη την εβδομάδα έκανε αρκετές δοκιμές για την ενδεκάδα και τελικά έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Συγκεκριμένα ο Μαμαντού Κανέ θα είναι βασικός στο ντέρμπι με τους "πράσινους". Για τον χαφ από τη Γουινέα αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Είχε παίξει στις 9 Φεβρουαρίου στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο και από 'κει και πέρα είχε κάνει δύο συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β'.

Κατά τα άλλα ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Λαλά θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό με τους Σωκράτη και Σισέ να είναι οι στόπερ. Ο Εμβιλά θα είναι ο ένας χαφ και ο Κανέ ο άλλος. Μασούρας και Ροντρίγκες θα παίξουν στα άκρα και ο Αγκιμπού πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Ροντρίγκες, Μασούρας, Α. Καμαρά, Ελ Αραμπί