Ολυμπιακός: Σε ποια φάση βρίσκεται το θέμα του Ελ Αραμπί

Το θέμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραμένει ορθάνοιχτο για τον Ολυμπιακό όπως είναι δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν.

Ολυμπιακός: Σε ποια φάση βρίσκεται το θέμα του Ελ Αραμπί

Το θέμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραμένει ανοιχτό για τον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα να δηλώνει ότι έχει ζητήσει από τη διοίκηση να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ποια είναι τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη υπόθεση και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή;

Όπως σας έγραψε το ΦΩΣ ο εκπρόσωπος του βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα παρακολούθησε και τον αγώνα με τον ΟΦΗ από το "Γ. Καραϊσκάκης". Ο ατζέντης του έφυγε από τη χώρα μας χωρίς να κλείσει το θέμα του συμβολαίου, όμως, η παρουσία του μεταφράζεται ως μία διάθεση από την πλευρά του παίκτη για νέο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Επαφή υπήρξε, αλλά και διαφορά υπάρχει, όμως, είναι δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να βρεθεί λύση. Όλα όμως θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει.

Οι δύο πλευρές άλλωστε διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, ο έμπειρος φορ είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού και τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του να συνεχίσει στον Πειραιά και τη νέα σεζόν, όπως δεδομένη είναι και η εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον θέλει για πολλούς λόγους στα αποδυτήρια του. Με τον Ελ Αραμπί γίνονται συνεχώς συζητήσεις και στον Ολυμπιακό ξέρουν τις προθέσεις του. Γι' αυτό άλλωστε και είναι ένα θέμα που παραμένει ανοιχτό.

Το ξεκαθαρίζουμε πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι εξαιρετικές, όμως, αυτό δεν αλλάζει ότι γίνονται και κινήσεις τακτικής. Άλλωστε πρόκειται γι' αρκετά χρήματα και ο καθένας προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη συμφωνία.