Ολυμπιακός: Έτοιμος για ΑΕΚ ο Ελ Αραμπί που «διψάει» για γκολ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προπονήθηκε κανονικά και έχει τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Έτοιμος για ΑΕΚ ο Ελ Αραμπί που «διψάει» για γκολ

Το χτύπημα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με το δεξί γόνατο στο δοκάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό προκάλεσε μία ανησυχία στους Πειραιώτες. Όπως έγραψε το "ΦΩΣ" στο σημερινό (11/2) του φύλλο δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον Μαροκινό επιθετικό.

Ο Ελ Αραμπί στην προπόνηση της Παρασκευής (11/2) συμμετείχε κανονικά και επί της ουσίας έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Το χτύπημα του ήταν άτσαλο και υπήρξε μία ανησυχία στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά φάνηκε γρήγορα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και ο παίκτης θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Μαροκινός στράικερ θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ και θέλει πλέον να βάλει ένα τέλος στην κακοδαιμονία που τον κυνηγάει το τελευταίο διάστημα. Στα ματς του 2022 έχει σκοράρει μόνο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Έχει χάσει ευκαιρίες σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και έχει δει αντίπαλους γκολκίπερ και αμυντικούς να βγάζουν δικές του προσπάθειες πάνω από τη γραμμή. Όλο αυτό έχει αναγκάσει τον Ελ Αραμπί να κυνηγάει με μεγαλύτερη μανία το γκολ. Είναι κάτι που το θέλει πολύ περισσότερο όσο βλέπει ότι η μπάλα δεν καταλήγει στα δίχτυα.