Ολυμπιακός: Ο πιο… στεγνός Ιανουάριος του Ελ Αραμπί και ο Φλεβάρης της Ευρώπης

Στα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό δεν υπήρξε χειρότερος Ιανουάριος για το Γιουσέφ Ελ Αραμπί που ευελπιστεί να γυρίσει το χαρτί τον Φεβρουάριο.

Ολυμπιακός: Ο πιο… στεγνός Ιανουάριος του Ελ Αραμπί και ο Φλεβάρης της Ευρώπης

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν επιθετικό να μένει μακριά από το γκολ. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί διανύει μία περίοδο πίεσης και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Στο ματς με τον Παναιτωλικό μπορεί να αισθάνεται άτυχος, διότι τα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού στην ουσία θα μπορούσε να τα έχει βάλει εκείνος, αλλά δεν του έκανε η μπάλα το χατίρι.

Στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης έχασε την ευκαιρία που δεν χανόταν με αποτέλεσμα να του δημιουργείται μία πίεση. Όσα γκολ κι αν έχει βάλει ένας επιθετικός είναι βέβαιο ότι πάντα θέλει να σκοράρει διότι με αυτόν τον τρόπο βγάζει το ψωμί του.

Ο Γενάρης ήταν ο χειρότερος του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τη σεζόν 2019-2020 τον Ιανουάριο ο Ελ Αραμπί έβαλε πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και ήταν το ίδιο παραγωγικός τον Φεβρουάριο με τρία γκολ στο πρωτάθλημα και φυσικά το τέρμα κατά της Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Τη σεζόν 2020-2021 τον Ιανουάριο σκόραρε τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έπαιξε σε ματς Κυπέλλου. Παραγωγικός ήταν και τον Φεβρουάριο με δύο γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Ο Ελ Αραμπί που αυτές τις ημέρες φιλοξενεί στην Αθήνα αρκετά μέλη της οικογένειας του λόγω των γενεθλίων του ευελπιστεί να γυρίσει το χαρτί τον Φεβρουάριο. Είναι και ο μήνας που σκοράρει στην Ευρώπη και φυσικά θέλει να βάλει τέλος στην ξηρασία του Ιανουάριο που τον άφησε χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα και με ένα στο Κύπελλο.