Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Διαιτητής ο Μπριχ

Ο Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Διαιτητής ο Μπριχ

Την Τετάρτη (26/2, 20:30) ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος φέτος αναμένεται να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του. Πρόκειται για elite ρέφερι με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη.

Πριν από ενάμιση χρόνο είχε διευθύνει το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0, ενώ είχε σφυρίξει και τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, τότε που η ΑΕΚ είχε πάρει το τρόπαιο με σκορ 2-0.

Στον παρελθόν έχει διευθύνει μόνο ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα είχε σφυρίξει τη νίκη των Πειραιωτών επί του Παναθηναϊκού με 1-0 το 2023.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110