Μπαράζ παραμονής: Η ΕΠΟ όρισε τους αγώνες στις 16 Ιουνίου

Την Κυριακή 16 Ιουνίου ορίστηκαν τα μπαράζ των ομάδων που τερμάτισαν στην 11η θέση των τεσσάρων ομίλων της Γ' Εθνικής, για την παραμονή δύο σωματείων στην κατηγορία

Μπαράζ παραμονής: Η ΕΠΟ όρισε τους αγώνες στις 16 Ιουνίου

Η ΕΠΟ προχώρησε στον ορισμό των μπαράζ των ομάδων που τερμάτισαν στην 11η θέση των τεσσάρων ομίλων της Γ’ Εθνικής και δύο από αυτές θα παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ οι άλλες δύο θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η Νίκη Ευκαρπίας (1ος όμιλος) θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετριτή (2ος όμιλος) στο ΔΑΚ Καστοριάς και η ΑΕΡ Αφάντου (3ος όμιλος) την Προοδευτική (4ος όμιλος) στο Ηράκλειο της Κρήτης, έδρα του Ατσαλένιου. Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Ιουνίου και θα αρχίσουν στις 17.00. Να θυμίσουμε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια των αγώνων, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι.

Οι εμπλεκόμενες ομάδες αναμένεται να καταθέσουν ένσταση, αλλά είναι δύσκολο να δικαιωθούν καθώς τα μπαράζ τα προβλέπει η προκήρυξη την οποία αποδέχτηκαν όλα τα σωματεία της κατηγορίας όταν κατέθεσαν την δήλωση συμμετοχής τους με το σχετικό παράβολο στην ΕΠΟ.