Η απάντηση του Γκουστάβο Πογιέτ για το μέλλον του

Ο Γκουστάβο Πογιέτ άφησε τα πάντα ανοικτά αναφορικά με το τι θα κάνει  το καλοκαίρι.

Η απάντηση του Γκουστάβο Πογιέτ για το μέλλον του

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για το αν υπάρχουν πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα είπε στο «Radio Sport 890»:

Για το μέλλον του: «Κάποιος ονειρεύεται ότι η καλύτερη ευκαιρία έρχεται πρώτη, αλλά δεν συμβαίνει πολλές φορές, θα δούμε τι θα προκύψει πρώτα».

Για το αν έχει κάποιες προτεραιότητες: «Είμαι ανοικτός σε όλα, αλλά ας πούμε ότι στους συλλόγους μπορώ να είμαι λίγο πιο επιλεκτικός γιατί λογικά υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σε επίπεδο συλλόγων παρά με εθνικές ομάδες. Είχα μια συγκεκριμένη πρόταση, οι υπόλοιπες ήταν ενδιαφέρουσες συναντήσεις».

Για την πρώτη του εμπειρία σε Εθνική ομάδα και δη στην Ελλάδα: «Μου άρεσε πολύ, υπήρχε μία αντίφαση που είναι ότι είχα πολύ πιο έντονη σχέση με τον παίκτη. Το να τους επισκέπτεσαι, να τους τηλεφωνείς, να γνωρίζεις για τις οικογένειές τους, τους τραυματισμούς τους, σε οδηγεί σε μια πιο στενή σχέση παρόλο που δεν είσαι μαζί τους συνέχεια, όπως συμβαίνει όταν εργάζεσαι σε κλαμπ»

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Ο Έλληνας είναι ένας πολύ τεχνίτης παίκτης, που του αρέσει να έχει την μπάλα και που παίζει με μεγάλη πίεση. Ίσως του λείπει η εκρηκτική ταχύτητα, αυτός ο παίκτης που υπάρχει στο γαλλικό ή το αφρικανικό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές ομοιότητες με το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης: ένταση πίεση και αντιπαλότητα μεταξύ των μεγάλων συλλόγων».