ΕΠΣΑ: Κληρώσεις και βραβεύσεις…

Στο «Τιτάνια» την Δευτέρα (/9/9) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ και Β’ κατηγορίας και θα γίνουν βραβεύσεις στα σωματεία που διακρίθηκαν τη σεζόν 2023-24

ΕΠΣΑ: Κληρώσεις και βραβεύσεις…

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ και Β’ κατηγορίας Αθηνών.

Στην Α’ μετέχουν 36 ομάδες που θα χωριστούν σε δύο ομίλους (2Χ18), ενώ στη Β’ θα δημιουργηθούν τρεις όμιλοι των 16 σωματείων (3Χ16). Το πρωτάθλημα στην Α’ θα ξεκινήσει στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, ενώ στη Β’ στις 28 και 29/9.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν και οι απονομές των Κυπέλλων στα σωματεία που διακρίθηκαν την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24.

Οι ομάδες αυτές είναι:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αστέρας Καισαριανής, Νέα Ιωνία

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Χαραυγιακός, Βριλήσσια, Λύκοι Χαϊδαρίου, Κηπούπολη, Αττικός, Διαγόρας Αιγάλεω

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ιάσονας, ΠΑΟ Κουκακίου, Ιλίσια 2004, ΓΣ Αμαρουσίου, ΑΕ Μεταμόρφωσης, ΑΕ Περιστερίου, Φωστήρας Ηλιούπολης, Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ: Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, ΑΟ Παγκρατίου, Παράδεισος. Στα σωματεία Φωστήρας Ηλιούπολης, ΑΟ Γλυφάδας και Αίμας Πετρούπολης θα απονεμηθούν μετάλλια στους ποδοσφαιριστές των ομάδων καθώς δεν είχαν κανέναν τιμωρημένο ποδοσφαιριστή, είχαν όμως τιμωρημένο παράγοντα και για τον λόγο αυτό, δεν παίρνουν το Κύπελλο Ήθους