Ολυμπιακός: Η αποστολή των Νέων για το Μαρακανά και τη Φλαμένγκο

Δείτε την αποστολή της Κ-19 του Ολυμπιακού για την Διηπειρωτικό Νέων κόντρα στη Φλαμένγκο στο Μαρακανά.

Ολυμπιακός: Η αποστολή των Νέων για το Μαρακανά και τη Φλαμένγκο

Έτοιμη να αναχωρήσει από το «Ελ. Βενιζέλος» είναι η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού με προορισμό τη Βραζιλία όπου στις 24 Αυγούστου αντιμετωπίζει τη Φλαμένγκο με φόντο το Διηπειρωτικό Κύπελλο Νέων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας στην οποία όπως είχε γίνει γνωστό θα συμμετέχουν οι Μπακούλας, Κουτσίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας και Μουζακίτης, υπό τις οδηγίες πάντα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που τους οδήγησε μέχρι την κατάκτηση του Youth League.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Το μεσημέρι της Τρίτης αναχωρεί η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού για τη Βραζιλία και συγκεκριμένα με προορισμό το Ρίο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη CR Flamengo στον τελικό του Intercontinental U20, το Σάββατο (24/08, 22:00 ώρα Ελλάδας). Οι «ερυθρόλευκοι» Νέοι έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης και συγκεκριμένα το UEFA Youth League, τη σεζόν 2023-24, θα διεκδικήσουν το παγκόσμιο Κύπελλο στο ιστορικό γήπεδο της Βραζιλίας στο Μαρακανά.

Η ομάδα των Νέων τη Δευτέρα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ανακοίνωσε τους παίκτες οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για τη Βραζιλία και αυτή αποτελείται από τους:

Μπότη, Κουράκλη, Έξαρχο, Κουτσόπουλο, Κουτσίδη, Αλαφάκη, Καρκατσάλη, Πλειώνη, Πρεκατέ, Δάμα, Παναγάκο, Ρολάκη, Λιατσικούρα, Μουζακίτη, Πλι, Τουφάκη, Λίγδα, Λώλη, Μπακούλα, Πνευμονίδη, Κωστούλα, Παπακανέλλο, Τζαμαλή.