Ανδρούτσος: «Ο πρώτος στόχος ήταν να μπούμε playoffs, ο επόμενος να βγούμε πρώτοι»
Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε για το παιχνίδι πρωταθλήματος του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται αύριο (29/03, 16:30) τον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα των playoffs 5-8 του πρωταθλήματος της Super League. Ο Θανάσης Ανδρούτσος αναφερόμενος στην προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος της Κρήτης για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, επεσήμανε:
«Είχαμε τον χρόνο όλοι μαζί να προπονηθούμε σωστά και να είμαστε όσο περισσότερο έτοιμοι για τον Ατρόμητο και θα κάνουμε τα πάντα για να ξεκινήσουμε με το δεξί.
Premier League: Οι δέκα καλύτερες μεταγραφές της σεζόν
Ο πρώτος στόχος ήταν να μπούμε στα Play Off και ο επόμενος να βγούμε πρώτοι. Το σημείο – κλειδί είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, που πιστεύω πως θα είμαστε γιατί αυτό μας βοήθησε να μιλήσουμε όλοι μαζί και να βελτιωθούμε.
Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι 100% και με τον κόσμο πιστεύω πως θα ξεκινήσουμε με το δεξί. Σίγουρα θα είναι οδηγός για την συνέχεια γιατί όσο καλά αποτελέσματα κάνουμε και παίρνουμε θετικά αποτελέσματα ώστε αυτό μας δίνει κίνητρο και ενέργεια για τα επόμενα παιχνίδια».