Nations League: Με φιλάθλους ο αγώνας Γαλλία- Ισραήλ

Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε επίσημα πως η αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική Γαλλία- Ισραήλ για το Nations League θα διεξαχθεί με κόσμο στις εξέδρες

Nations League: Με φιλάθλους ο αγώνας Γαλλία- Ισραήλ

Ο αγώνας μεταξύ Γαλλίας και Ισραήλ, που είναι προγραμματισμένος για τις 14 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική του Nations League, θα διεξαχθεί στο Stade de France και «προφανώς θα είναι ανοιχτός στο κοινό», ανακοίνωσε επίσημα σήμερα (15/10) ο επικεφαλής της αστυνομίας Λοράν Νούνιεζ.

Για αρκετές εβδομάδες είχε τεθεί το ερώτημα εάν η αναμέτρηση θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών ή παρουσία κοινού λόγω του πλαισίου του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Τον Ιούλιο, ο εντός έδρας αγώνας του Βελγίου με το Ισραήλ για την 1η αγωνιστική Nations League μεταφέρθηκε στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας και έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

«Δεδομένου ότι στο Βέλγιο, καμία τοπική διοίκηση δεν θεώρησε δυνατή τη διοργάνωση του εντός έδρας αγώνα της Εθνικής τους ομάδας με το Ισραήλ την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, η Ομοσπονδία του Βελγίου έπρεπε να αναζητήσει λύση στο εξωτερικό», εξήγησαν οι Βέλγοι σε δελτίο Τύπου.

Στις 19 Ιουνίου, η πόλη των Βρυξελλών ανακοίνωσε ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στο στάδιο «King Baudouin».

Οι αρχές είχαν κρίνει «αδύνατο να οργανωθεί αυτό το παιχνίδι πολύ υψηλού κινδύνου» στην πόλη λόγω εντάσεων που συνδέονται με την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση.