Ζαφείρης: «Δεν σκέφτομαι να φύγω από τη Σλάβια, ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα»

Ο Χρήστος Ζαφείρης έκανε δηλώσεις αναφορικά με την παρουσία του στη Σλάβια Πράγας, αλλά και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Ζαφείρης: «Δεν σκέφτομαι να φύγω από τη Σλάβια, ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα»

Με το μυαλό στην Σλάβια Πράγας αλλά και στην Τούμπα, φαίνεται ότι είναι ο Χρήστος Ζαφείρης.

Ο διεθνής Έλληνας άσος της τσεχικής ομάδας, που αγωνίστηκε για 80 λεπτά στην πρεμιέρα του League Phase του Europa League και στην εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Λουντογκόρετς, παραχώρησε δηλώσεις.

Σε αυτές, λοιπόν, στάθηκε στον επικείμενο αγώνα της Σλάβια με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αρχικά, εκφράζοντας την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση.

«Για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε συλλογικό επίπεδο θα αγωνιστώ στην Ελλάδα. Είμαι λίγο περίεργος για το πως θα εξελιχθεί. Ανυπομονώ για αυτό. Είναι σίγουρα το δεύτερο πιο συναρπαστικό παιχνίδι για μένα μετά το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο».

Όσον αφορά την παρουσία του ή μη στη Σλάβια, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν σκέφτομαι να φύγω ακόμα. Είμαι επικεντρωμένος στη Σλάβια και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Εάν έρθει κάποια πρόταση για μεταγραφή θα το δούμε. Δεν ασχολούμαι με αυτό τώρα. Στο μέλλον θα ήθελα να κάνω ακόμη ένα βήμα. Τα πάντα εξαρτώνται από μένα και τις εμφανίσεις μου».

Ο Ζαφείρης είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Σλάβια Πράγας. Με τιμή εκκίνησης στα 25 εκατομμύρια ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.