Τσέλσι: Πλησίασε τη Βιγιαρεάλ για τον Φίλιπ Γιόργκενσεν

Η Τσέλσι ενδιαφέρεται με ζέση για την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ, Φίλιπ Γιόργκενσεν

Τσέλσι: Πλησίασε τη Βιγιαρεάλ για τον Φίλιπ Γιόργκενσεν

Η Τσέλσι έχει κάνει κρούση για την απόκτηση του τερματοφύλακα Φίλιπ Γιόργκενσεν από τη Βιγιαρεάλ. Οι «μπλε» έχουν κάνει μια πρώτη έρευνα για τον 22χρονο, ο οποίος είναι ένας από τους στόχους τους για τη θέση του τερματοφύλακα. Όπως και ο Ρενάτο Βέιγκα, ο Γιόργκενσεν θεωρείται ένας νέος και ταλαντούχος παίκτης που ταιριάζει στο σύστημα του νέου προπονητή Έντσο Μαρέσκα.

Ο Γιόργκενσεν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικές της Δανίας και της Σουηδίας, εντάχθηκε στη Βιγιαρεάλ το 2019. Είχε 37 συμμετοχές με τη Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2023-24, κρατώντας έξι φορές ανέπαφη την εστία του. Ο Γιόργκενσεν μάλιστα υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο επέκτασης με τη Βιγιαρεάλ τον Ιούνιο.

Η Τσέλσι έχει στις τάξεις των τερματοφυλάκων της τους Ρόμπερτ Σάντσεζ, Τζόρτζε Πέτροβιτς, Μάρκους Μπετινέλι και Λούκας Μπέργκστρομ. Ο Κέπα Αρριζάμπαλγκα επέστρεψε στον σύλλογο μετά τον δανεισμό του στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι ελπίζει να πουλήσει τον 29χρονο αυτό το καλοκαίρι. Έχουν ήδη απορρίψει μια πρώτη πρόταση από την Αλ Ίτιχαντ, ομάδα της Saudi Pro League, για τον Ισπανό.

Η Τσέλσι ξεκινάει την περιοδεία της στις ΗΠΑ για την προετοιμασία με ένα παιχνίδι εναντίον της Ρέξαμ στις 25 Ιουλίου.