Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα πρόταση 45 εκατομμυρίων για Μπράνθγουεϊτ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε βελτιωμένη πρόταση ύψους 45 εκατ. λιρών για τον Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ της Έβερτον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα πρόταση 45 εκατομμυρίων για Μπράνθγουεϊτ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά ύψους 45 εκατομμυρίων λιρών συν 5 εκατομμύρια λίρες σε μπόνους για τον αμυντικό της Έβερτον, Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ.

Η προσφορά υπολείπεται κατά πολύ της αποτίμησης της ομάδας του Γκούντισον Παρκ για τον Άγγλο διεθνή και αναμένεται να απορριφθεί. Η Έβερτον βλέπει τον 21χρονο σε παρόμοια κατηγορία με τους Χάρι Μαγκουάιρ, Γουέσλι Φοφανά και Γιόσκο Γκβαρντιόλ, οι οποίοι έχουν πωληθεί για ποσά που ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια λίρες τα τελευταία χρόνια.

Η Γιουνάιτεντ έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού φέτος το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Ραφαέλ Βαράν ως ελεύθερου και την αβεβαιότητα για το μέλλον του Τζόνι Έβανς, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις για την απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Βαράν και ο Λισάντρο Μαρτίνες έχασαν μεγάλα τμήματα της σεζόν λόγω τραυματισμού με τον μέσο Κασεμίρο να χρησιμοποιείται στο κέντρο της άμυνας για να τον αντικαταστήσει. Ο Μπράνθγουεϊτ είχε μια εκπληκτική σεζόν για την Έβερτον με 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πριν χάσει οριακά μια θέση στην ομάδα της Αγγλίας για το Euro 2024.